Nieuws: Aad Meinderts van Letterkundig Museum ontkent fusieplan met Meermanno

Nieuws: Aad Meinderts van Letterkundig Museum ontkent fusieplan met Meermanno

NRC Handelsblad van gisteren pakte groot uit met twee artikelen over de voortvarende plannen van Maartje de Haan, directeur van Museum Meermanno, die een fusie met het Stripmuseum in Groningen in het vooruitzicht stelde en al voorzichtig sprak over een mogelijke fusie met het Letterkundig Museum (op een steenworp afstand in Den Haag). In NRC Handelsblad zegt Aad Meinderts nog: ‘We kijken waar we elkaar kunnen versterken. Het moet een echte verbetering betekenen. Die besprekingen zijn serieus, maar we kijken met een zakelijke blik.’
Vandaag ontkent Meinderts in alle toonaarden de fusieplannen. In een tweet laat hij weten: ‘Berichten over mogelijke fusie Meermanno en Letterkundig Museum berusten op louter verzinsels.’

Tags: , ,

Coen Peppelenbos

Coen Peppelenbos

(hoofdredacteur) – schreef onder meer de roman Victorie, de dichtbundel Sing Sing en de gay-soaps Tavenier, Harde actie en Eeuwige trouw en de methode Basisboek Literatuur. Hij schrijft recensies voor de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden.
meer berichten van Coen Peppelenbos »

Er zijn nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie