Dat je voornaam Derwent luidt, is een voordeel. Zoveel Derwents zijn er niet op de wereld. Als er later nog een blad naar je vernoemd wordt, dan weet je zeker dat het een unieke titel is. Je moet anders wel heel vaak op tv komen om een doorsnee voornaam aan een blad te kunnen koppelen. De Matthijs, de Maarten.

Met Christmas kom je in de problemen, want dat lijkt op een wel heel erg ver gezocht pseudoniem. En altijd moet je dan uitleggen dat je vader een Britse achtergrond heeft enz. enz. enz.

Dit is bij uitstek de tijd voor Christmas-grappen, maar die zal ik niet maken. Ik stelde me opeens voor dat het kerstfeest vernoemd was naar de oud-Sallandse familie Peppelenbos en of ik er gelukkig van zou worden als ik nu de hele tijd Merry Peppelenbos, Happy Peppelenbos en allerlei andere Peppelenbos-wishes zou horen.

Ik denk het wel.