In april 2012 verschijnt bij De Bezige Bij het verzameld werk van Fritzi Harmsen van Beek, In goed en kwaad getiteld. Op verzoek van de dichteres is het werk bij haar leven nooit herdrukt. Maar de erven zijn nu wel overstag gegaan.’In samenspraak met de erven zijn nu haar publicaties bijeengebracht in een mooi verzorgde gebonden editie, waarin ook alle verspreid gepubliceerde gedichten en verhalen zijn opgenomen,’ aldus De Bezige Bij.

Harmsen van Beek publiceerde twee dichtbundels, waaronder Geachte Muizenpoot en achttien andere gedichten, en twee verhalenbundels. Hoewel haar oeuvre bescheiden is, werd ze door collega’s als Campert, Bernlef en Claus tot de grootste dichters van Nederland gerekend. Vanaf de jaren tachtig leidde ze een teruggetrokken bestaan. Ze was schuw geworden door te veel ongewenste aandacht. Fritzi Harmsen van Beek overleed op 4 april 2009 te Garnwerd (Groningen). Ze werd 81 jaar.