Het pand van De Bezig Bij aan de Van Miereveldstraat heeft een statige grandeur. Aan de muren portretten van auteurs die ons de laatste jaren ontvallen zijn.

Er was een dichtavond en ik kwam veel te laat (trein vast in de tunnel, omweg via Haarlem, tram voor ons met aanrijding, fout gelopen) binnen, maar kon nog net het staartje zien van het intense optreden van F. van Dixhoorn en het hele optreden van Ramsey Nasr.

Toen was er een lange nazit met veel wijn en bitterballen. Veel mensen die je half van gezicht kent.

De oude bard Remco Campert sprak met F. van Dixhoorn en complimenteerde hem met zijn optreden. Het is altijd prettig als je complimenten krijgt, maar het is nog fijner als je complimenten krijgt van iemand die je bewondert. Dat zijn complimenten waardoor je de rest van avond, het weekend, de week gaat dansen.

We zagen F. van Dixhoorn dansen.