Zaterdag over een week (23 maart) is het zover: dan vindt de 31e editie plaats van de Nacht van de Poëzie in Utrecht. Ook dit jaar is er weer een verrassende en indrukwekkende line up met maar liefst vier P.C. Hooftprijswinnaars:

Maria Barnas, Ellen Deckwitz, Miguel Declercq, Lies van Gasse, Ruben van Gogh, Lucas Hirsch, Tjitske Jansen, Sjoerd Kuyper, Tom Lanoye, Tomas Lieske, Charlotte Mutsaers, Leonard Nolens, Cees Nooteboom, Tonnus Oosterhoff, René Puthaar, Allard Schröder, Anne Vegter, Leo Vroman (via straalverbinding), Elly de Waard, Bernard Wesseling, Kira Wuck

Muzikale gast is Wende Snijders die unplugged gaat spelen, naast de entre’acts Reijseger Fraanje Sylla, Dez Mona, Ramana, Jaap Kroneman, Toon Tellegen en Corrie van Binsbergen.

Je kunt hier kaarten kopen.

Voor meer info zie www.nachtvandepoezie.nl.

De 31e Nacht van de Poëzie vindt plaats. from Het Literatuurhuis on Vimeo.