Wie wel eens iets anders wil dan een gesigneerde roman van een schrijver of wie er een eigen Letterkundig Museum op na wil houden, moet nu toeslaan. Arnon Grunberg biedt namelijk via zijn website zijn schoenen te koop aan. Echte Fratelli Rossetti. De koper moet wel over een kleine schoenmaat beschikken: maat 40. Maar je kunt ze natuurlijk ook in een vitrinekast plaatsen, zodat je ze stofvrij houdt.

De schoenen kosten 499 dollar, inclusief voetmassage… De koper krijgt ook een certificaat van echtheid toegestuurd. Bijzonderheid: de schoenen zijn door de auteur gedragen tijdens lezingen:

Fratelli Rossetti, size US 6,5 and EUR 40, worn by the author around the world during sweaty performances of every kind imaginable. Be in Arnon Grunberg’s shoes for only: $ 499 (includes foot massage and certificate).

 

 

0