Op zaterdag 21 september organiseert Atlas Contact in haar pand aan de Prinsengracht een speeddatedag voor auteurs die een uitgever zoeken. Dat maakten redacteuren Tilly Hermans en Sander Blom vanmiddag bekend op De Middag van het Debuut op Literaturia in Groningen. Ze waren aanwezig om te praten over debuteren, het aanleveren van manuscripten en het redigeren, samen met auteurs Frederique Schut, Bertram Koeleman en Sabine van den Berg. In de zaal zaten veel aankomende schrijvers. De dag in Amsterdam die georganiseerd wordt is bedoeld voor al die mensen die in contact willen komen met de uitgeverij. In korte kleine gesprekjes gebeurt dat op die dag.

Bertram Koeleman

(Foto: Bertram Koeleman, die onlangs met de roman De huisvriend debuteerde)

Over de speeddatedag is nog niets te vinden op de site van de uitgeverij zelf, maar daar komt binnenkort verandering in. Daar staat dan ook wat een schrijver mee moet nemen naar de date.

Update: De uitgever laat weten dat de speeddatedag niet op 21 september plaats zal vinden. Een nieuwe datum zal binnenkort op de website van de uitgeverij worden aangegeven.

0