Het was al bekend dat Naima El Bezaz boos was opgestapt bij Querido, maar zojuist maakte Lebowski op haar facebookpagina bekend dat de schrijfster een contract heeft getekend voor een nieuwe roman.

Op haar eigen facebookpagina schrijft El Bezaz

Na jaren rondgezworven te hebben ben ik eindelijk terug op de plek waar ik altijd al thuis hoorde. Mijn allereerste uitgever vanaf 1993. Deze dag wil ik met jullie vieren omdat ik uitgeverij Querido heb verruild voor mijn echte schrijvershuis: Uitgeverij Lebowski. Oscar van Gelderen nu zit je aan me vast Wat ze zeggen klopt, je eerste (literaire) liefde is de meest intense en hartstochtelijke. Zo zullen mijn volgende boeken ook zijn. We gaan knallen! x

Eerder dit jaar botsten El Bezaz en Querido en Querido-collega’s (zie onze berichtgeving hier, hier en hier).

Naima El Bezaz

0