HP/De Tijd meldt (Nick Muller weer!) dat Arie Storm per direct opstapt als recensent bij de Tros Nieuwsshow. Er bestond, mede dankzij een passage in de laatste roman van Storm een gespannen verhouding met Mieke van der Weij, zie hier. Er stond:

Het radioprogramma werd gepresenteerd door een man die deed of hij nooit een boek las en een vrouw die op haar beurt juist de indruk probeerde te wekken dat ze altijd alles las en alles wist. Het werkte, want de gemiddelde luisteraar dacht dat de man heel dom was en de vrouw heel slim. In werkelijkheid was het precies andersom.

In hetzelfde boek geeft hij ook aan mede-recensent Ingrid Hoogervorst een sneer. De laatste roman van Hoogervorst kreeg in Het Parool één ster.

Op 19 april zou Arie Storm aan de beurt zijn geweest voor zijn boekenrubriek. Hij was toen afwezig. Het programma werd toen gepresenteerd door Peter de Bie en zijn vrouw (en vaste invalster) Dieuwertje Blok. Op 22 februari werd al proefgedraaid met een nieuwe recensent: Aaf Brandt Corstius.

Op 29 maart leek alles weer goed te zijn:

getongd