In Amerika is The Fault in Our Stars al een echte hit in de bioscoop. De verfilming van het boek van John Green, in het Nederlands uitgebracht onder de titel Een weeffout in onze sterren is volgende week ook in de Nederlandse bioscoop te zien. Amerikaanse fans die in Amsterdam komen om plekken te zien uit de film moeten op dit moment een teleurstelling verwerken: het bankje waarop de twee hoofdpersonen, die ook naar Amsterdam zijn gereisd, zitten is weggehaald.

Op Twitter werd al gevraagd om een zoekactie:

Op buitenlandse media wordt al gespeculeerd dat het bankje expres is weggehaald om geld aan te verdienen: ‘Keep your eyes on eBay,’ zegt de woordvoerder van de stad Amsterdam op Channelone.

Vandaag werd bekend dat er een nieuw bankje komt op dezelfde plek. Dat is mooi natuurlijk, maar dat is niet het bankje waar Hazel en Gus op zaten te zoenen.

0