Karel Feenstra en Erik Nieuwenhuis zijn op 4 oktober te bewonderen op het 2 Minuten Festival in Amsterdam. Veel korter kun je de verhalen niet krijgen. Hieronder dikke reclame:

Tommy Wieringa kan het, Wim Brands kan het, Elke Geurts kan het, A.L. Snijders kan het, anderen. In nog geen 150 woorden een prachtig verhaal vertellen. De rubriek 2 Minuten stond enkele jaren in Het Parool; Radio 4 sloot er dit jaar om 12 uur ’s nachts zijn uitzendingen mee af. Het Parool, het Torpedo Theater en De Rode Hoed organiseren voor het derde achtereenvolgende jaar het 2 Minuten Festival, een literair vlooiencircus in het hele pand met meer dan 100 zeer korte optredens van schrijvers, dichters, muzikanten, filmmakers, beeldmakers en fotografen. En tot besluit een uurtje dansen – het zou hartstikke leuk zijn als je (u) kwam.

M.m.v: Gabriel Kousbroek, Hans Vervoort, Jan de Graaf, Patricia Jimmink, Hans Van Willigenburg, Rob van Essen, Peter Prins, Henri Tillart, Tommy Wieringa, Barry Smit, Rogier Verkade, Olga Kortz, Paul Abels, A.L. Snijders, Erik Harteveld, Marc Fabels, Lily Kiara, Filip Fokkens, De Mus, Mathijs Deen, Jente Posthuma, Elke Geurts, Jaap Vriend, Pieter De Bruijn Kops, Mirjam Bosgraaf, Aleid de Bruijn, Evelien Vos, Janneke Van Der Horst, Martien Frijns, Carel Helder, Michiel Eijsbouts, Wim Brands, Peter Smit, Deborah Bevelaer, Maaike Schutten, Thierry Abels, F. Starik, Wiep Idzenga, Gerwin van der Werf, Joubert Pignon, Carlijn Vis, Paul Damen, Bram van Dijk, Nico Dijkshoorn, Jos Veldhuizen, Bonus, Hans Eijkelboom, Nienke Denekamp, Mark Moorman, FOTOTORPEDO, Bart Lankester, Rick van Leeuwen, Marieke Groen, Thomas Verbogt, Sjoukje Botman, Miep De Lange, Ans Van de Weerdhof, Ann Nicole Tazelaar, Jur de Vries, Jan van Mersbergen, Dries Muus, Nina Roos, Prente Mailmoeder III, Schrijversvakschool Amsterdam, Karel Feenstra, Sabry Amroussi, Sanneke van Hassel, Philip Snijder, Erik Nieuwenhuis, Paul Faassen, Fabrieke, Victor Schiferli, Olivier Willemsen, Arjan Witte, AFdH Uitgevers, Sophie Bierman, Stuk op Tafel, Piet van der Werf, Maaike Lange, DJ Anneke.

Kaarten (15 euro) zijn te reserveren via de gebruikelijke weg (reserveren@torpedotheater.nl), via telefoonnummer 06 539 77 456 en te koop in eetcafé ’t Blaauwhooft, Bickerseiland, Amsterdam.

2 MINUTEN FESTIVAL

De Rode Hoed

Keizersgracht 102

1015 CV Amsterdam

zaterdag 4 oktober, aanvang 20:30 uur

0