Vier heruitgaven van het werk Jan Arends en een heruitgave van de biografie van Nico Keuning over Jan Arends staan op het programma voor deze maand. Uitgeverij Lebowski en De Bezige Bij organiseren in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam een heuse Jan Arend Party met medewerking van Nico Keuning, Arie Boomsma, Inez van Dullemen, Wim Helsen, F. Starik, Ellen Deckwitz, Thomas Heerma van Voss, Menno Wigman, Erik Jan Harmens, Esther J. Ending en de muziek wordt verzorgd door De Kift en DJ Oscar. En dit alles kost niets.

Voorafgaand aan de Jan Arends Party vindt een eenmalige opvoering plaats van Keefman door Chris Junge. Die voorstelling kun je zien voor een tientje (reserveer hier)

Dit is de flyer:

jan arends party def flyer

Jerry Hormone heeft inmiddels een punkrockversie gemaakt van ‘Lunchpauzegedicht’

0