Opvallend nieuws uit boekenland. De nieuwste thriller van succesauteur Esther Verhoef, Lieve mama getiteld, verschijnt eind maart bij uitgeverij Prometheus in plaats van bij haar reguliere uitgever Ambo|Anthos.

Het blijkt wel om een eenmalig uitstapje te gaan. Verhoef laat namelijk aan Boekblad weten:

Mai Spijkers’ persoonlijkheid en zijn benadering van het vak maakte me nieuwsgierig naar Prometheus; een onafhankelijke uitgeverij met een interessant fonds. Mijn nieuwe thriller Lieve mama komt daarom dit jaar bij Prometheus uit. Dit betekent niet dat ik afscheid van Ambo|Anthos neem, ik ben bezig met nieuwe boeken die in de komende jaren gewoon bij hen blijven verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat een schrijver voor een boek overstapt naar Prometheus. Binnenkort verschijnt ook de thriller van de broertjes Heerma van Voss bij de uitgeverij van Spijkers.

0

Reacties