Ann De Craemer gaat haar nieuwe boek uitgeven bij uitgeverij Polis. Vanmorgen werd bekend dat Harold Polis, voormalig boegbeeld van De Bezige Bij Antwerpen een nieuwe uitgeverij start. De Craemer geldt als een van de grote beloften. Op Facebook verklaart ze haar trouw aan de uitgever.

Toen De Bezige Bij Antwerpen moest stoppen en Harold Polis even later ontslag nam, heb ik mezelf gezegd dat ik zou wachten op zijn plannen vooraleer bij een andere uitgeverij te tekenen. Ik ben trouw gebleven aan die belofte – tot mijn vreugde. Vandaag is Uitgeverij Polis geboren en begin ik daar aan een nieuw hoofdstuk. Omdat ik Harold altijd zo goed vond in zijn vak; hij me van bij mijn debuut heeft begeleid; ik hem vertrouw en zijn enthousiasme zo aanstekelijk vind.

Een nieuw huis, met een vertrouwde eigenaar. Het is een mooie dag.

0

Reacties