Ze zat eerst bij uitgeverij De Fontein, maar stapte in 2013 over naar Moon, maar vandaag maakte Boekblad bekend dat Floortje Zwigtman opnieuw overstapt, nu naar Luitingh-Sijthoff. Ze volgt daarmee Thille Dop en redacteur Hannerlie Modderman die een nieuw jeugdfonds opzetten bij Luitingh-Sijthoff en een groot aantal auteurs hebben meegetrokken van hun vorige werkgever Moon.

groene bloemVolgens Boekblad verschijnt het oude werk dat eerder bij De Fontein verscheen eerst bij Luitingh-Sijthoff. Het eerste deel van de Vonk-trilogie verscheen vorig jaar nog bij Moon.

Volgens de Facebookpagina van Zwigtman wordt de heruitgave van de ‘prachtige, driedubbel-AugstusTrops-dikke verzamelomnibus met alle drie de delen PLUS een nog niet verschenen kortverhaal over Adrian en Vincent’ gevierd met een een spetterend Groene Bloem-party in het COC te Den Haag begin juni.