De kop boven dit artikel belooft misschien iets meer dan je denkt, maar tijdens Poetry International (van 9 tot en met 15 juni) kun je overnachten bij een dichter. Peter Swanborn, Lennart Pieters, Anne Vegter, Ester Naomi Perquin, Rien Vroegindeweij, Jana Beranová, Ernest van der Kwast, Daniël Dee, Hester Knibbe, Gino van Weenen en Hans Wap bieden slaapplaatsen aan voor de literaire festivalgangers.

Lees er hier meer over. Overnachtingen kosten 90 euro p.p., 140 euro voor twee personen, maar wel met de unieke kans om Daniël Dee op zijn pantoffels door het huis te zien scharrelen.

Het Rotterdamse fenomeen ‘Wake up in It’ bestaat al langer. Wibbine Kien en Judith van der Berg organiseren rondom Rotterdamse festivals logeerpartijen bij Rotterdamse exponenten van zo’n festival. Bij Northsea Jazz slaap je bij Rotterdamse jazz-muzikanten, bij de Architectuur Biennale bij architecten en bij ART Rotterdam bij Rotterdamse kunstenaars. En bij Poetry kun je nu slapen bij dichters.

0

Reacties