Madelon Meester, een van de jonge Volkskrantverslaggevers die de rubriek Feestje van de week toegeschoven krijgt, is niet echt een globetrotter. Van de drie keer dat ze de rubriek mocht volpennen is ze één keer in Haarlem geweest en twee keer in Amsterdam. Ze ging naar het Grote Interviewgala in de Stadsschouwburg en ze trof daar ‘meesters in het vak als Coen Verbraak, Wilfried de Jong en Frénk van der Linden’. Er zijn ook gasten, zoals Esther vergeer, Sylvana Simons en Rob Oudkerk. Het thema van de avond was ‘er is zwaar weer op komst voor het diepte-interview’. Frénk van der Linden had een week daarvoor in De Wereld Draait Door al verteld dat het diepte-interview niets met lengte te maken had. ‘Ik vind dat, niet om te slijmen, maar hier aan tafel af en toe echt een heel mooi diepte-interview wordt gemaakt. Het gaat niet over lengte, het gaat over humane chemie.’

Tot zover de teloorgang van het diepte-interview, nu de harde cijfers: Amsterdam heeft drie kruisjes behaald!

feestjes per week 14 maart

 

feestjes per provincie 14 maart