Schrijfster Bregje Hofstede was gisteravond te gast in RTL Late Night. Vorig jaar debuteerde ze met haar roman De hemel boven Parijs bij uitgeverij Cossee. Maar daarvoor zat ze niet aan tafel bij Humberto Tan.

Hofstede schreef een opiniestuk over het gebruik van de pil. Nadat ze stopte met de pil had ze ineens veel meer zin in seks. Haar stuk is hier terug te lezen. In RTL Late Night mocht ze haar verhaal nog eens dunnetjes overdoen.

Aan het eind van het interview was er toch nog tijd voor een literaire vraag. Gaat ze deze ervaring gebruiken in haar volgende boek? Hofstede antwoordde:

Het ervaren hoe het is om een echt seksueel wezen te zijn, zonder dat daar chemicaliën tussenzitten, dat heeft niet alleen effect gehad op mijn seksleven, ook op mijn emoties en mijn fantasie zijn veel heviger. Dus dat gaat een heel ander boek worden, dat tweede boek.

https://www.youtube.com/watch?v=-liGwYyMW1I