Geen meet & greet maar eat & read. Onze medewerker Lucas Zandberg is komende zondag een van de gasten bij een Eat & Read in een stadstuin in Haarlem. We maken even reclame voor hem en dit evenement. Er zijn nog plekken, dus schrijf je nu in. De andere auteurs zijn Jelmer Jepsen, Kathy Mathys en Nausicaa Marbe.

Van de organisatie:

Maak op zondag 21 juni kennis met vier bijzondere auteurs tijdens een viergangendiner in een stadstuin in hartje Haarlem. Auteurs Jelmer Jepsen, Lucas Zandberg, Kathy Mathys en Nausicaa Marbe zijn te gast en vertellen aan tafel over hun boek. Zomers eten, bijzondere auteurs, mooie boeken; een goed begin van de zomer!

Jelmer Jepsen

Hij schreef het boek De circusvrouw, een tragikomische rollercoaster over de zoektocht naar geluk, de grenzen van de leugens en goochelen met de waarheid.

Lucas Zandberg

De auteur van De vergeten prins, het nooit eerder vertelde verhaal van kroonprins Wiwill.

Kathy Mathys

De auteur van Smaak. In dit boek gaat journaliste Kathy Mathys op zoek naar de betekenis van smaak.

Nausicaa Marbe

Zij schreef het boek Smeergeld, een bijzonder spannende zedenroman over de keuzes die we in het leven liever niet willen maken.

Op zondag 21 juni kookt het team van STAAL een zomers viergangendiner. In de stadstuin zijn vier tafels voor 8 personen, de auteurs wisselen per gang zodat u tijdens het diner kennis kunt maken met de vier bijzondere gasten. Onder de gasten verloten wij vier boekenpakketten met van elke auteur een gesigneerd boek!

Locatie: Schagchelstraat 25, 2011 HW in Haarlem*

Toegang: € 47,50 p.p. incl. viergangendiner en drank

Graag reserveren: info@staalhaarlem.nl of 0655740685 (Sabien)

Parkeren: Parkeergarage ‘De Kamp’ in De Witstraat (op 5 minuten loopafstand)

* Bij slecht weer wordt deze activiteit verplaatst naar H. de Vries Boeken aan de Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem.

Zie ook hier en hier.