Op zijn eigen blog plaatste Teunis Bunt afgelopen zaterdag een recensie over De Leeslijst. Bunt is mild positief: ‘Veel stukken lezen bijzonder prettig en ze wijzen me op zaken waar ik niet eerder bij stil had gestaan.’ Maar hij kan het ook niet nalaten om enkele, komische, fouten uit het boek te halen:

‘In de goddelijke discussie resoneert heet politieke debat tussen orangisten en patriotten over de juiste staatsvorm voor de Republiek.’ Het zet- of tikduiveltje maakte er echter een debat tussen organisten en patriotten van.

En natuurlijk mist Bunt veel schrijvers in deze canon, net als wij eerder op Tzum deden (hier en hier).

Een van de schrijvers van De leeslijst, literatuurwetenschapper Jeroen Dera, was wat minder positief over de recensie van Bunt:

Ook Johan Oosterman, ook een van de schrijvers van het boek, haalde nog een foutje uit de recensie van Bunt.

0