Op 31 juli is het zover: dan verschijnt het achtste deel van Harry Potter: Harry Potter and the Cursed Child. Een zogeheten ‘sequel’ bij de zeven eerdere delen en in feite een toneelstuk dat omgebouwd wordt tot een roman. Op Amazon staat al een korte inhoudsopgave te lezen.

It was always difficult being Harry Potter and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband and father of three school-age children.

While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.

J.K. Rowling werkt samen met Jack Thorne en John Tiffany aan de theaterversie die op 30 juli in première gaat in Londen.

0