De laatste weken zijn, na onze oproep, al diverse nieuwe recensenten aangetreden bij Tzum: ons streven is om elke dag minimaal één nieuwe recensie online te zetten. Vanaf morgen gaat ook Reinjan Mulder de gelederen versterken. Mulder was onder meer criticus bij NRC Handelsblad en daarna uitgever bij De Geus, Meulenhoff en Babel & Voss. Na het vertrek van Daniël van der Meer naar Das Mag zet hij nu alleen uitgeverij Babel & Voss voort. Maandelijks zal Mulder een boek van een jonge schrijvers onder de 30 bespreken, in een serie die we voorlopig maar 30 onder de 30 zullen noemen. Morgen verschijnt de eerste recensie van zijn hand. Die zal gaan over Het smelt van Lize Spit, een van de nieuwe auteurs die Das Mag uitgevers brengt. Pikant, omdat hij eerder op zijn blog Das Zahngold enige bedenkingen had bij de nieuwe uitgeverij.

0

Reacties