Vorig jaar schreef Ilja Leonard Pfeijffer Giro Giro Tondo, een sonnettenkrans als geschenk voor de Poëzieweek. Een niet vaak beoefend, maar nog niet uitgestorven genre. Maar een sonnettenkrans van sonnettenkrans, een zogeheten sonnnettenkransenkrans bestond nog niet. Daar komt binnenkort verandering in want de crowdfundingsactie op Voor de kunst om dit project te bekostigen loopt gesmeerd. Na bijna een dag is het beoogde bedrag al binnengehaald. Meer is altijd beter.

Eerste sonnettenkransenkrans ter wereld from voordekunst on Vimeo.

Aan de sonnettenkransenkrans is meegewerkt door de volgende dichters:

Oscar van Asselt, Hilde van Beek, Mark Boninsegna, Jaap van den Born, Contessa Varsal, Jan Couwenberg, Daniëlle Diemel, Daan Doesborgh, Anneke Dunning, Femke Dunning, Marion Dunning, Arjan van den Ende, Jaap Goedegebuure, Mart van Gompel, Ingeborg Haalboom, Quirien van Haelen, Rosanne Hertzberger, Annemieke Houben, Martin Hulsenboom, Jan de Jong, Bas Jongenelen, Jeroen Kant, Frank Fabian van Keeren, Rutger Kiezebrink, Willem Kloos, Peter Knipmeijer, Renate Kock, Kyra de Kruif, Hannelly Krutwagen, O.B. Kunst, Marino van Liempt, Anne-Marie Maartens, Marco Martens, Meester Alex, Nelleke Moser, J.A. dèr Mouw, Simon Mulder, Martijn Neggers, F.F. Negmeijer, Menno Olde Riekerink Smit, Johan Oosterman, Frank van Pamelen, Jacques Perk, Joost Peters, Lennard van Rij, Harrie van Rooij, Miguel Santos, Wen van der Schaaf, Frank Scheelen, Kris Strybos, Daan Taks, Rudie Verbunt, Benjamin N. Vis, Wout Waanders, Martijn Wijngaards en Hanneke Willemstein.

0

Reacties