‘Worden we hiervoor gearresteerd,’ vraagt schrijver Edmund White aan het einde van het filmpje van Slava Mogutin voor Gayletter. Wat precies het idee achter het project is, is een beetje onduidelijk, maar we horen het liedje ‘Falling in Love Again’ (de remake van ‘Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt’) van Marlene Dietrich. We zien een naakte jongen (niet Marokkaans) in bad die een beetje bepoteld wordt door White, die zich vooral als voetfetisjist laat zien. Het filmpje wordt voorafgegaan door de waarschuwing NSFW, maar echt schokkende beelden bevat het niet.

Edmund White is schrijver van gay classics als A Boy’s Own Story, The Beautiful Room Is Empty en The Joy of Gay Sex. Dit jaar verscheen de roman Our Young Man.

"Falling in Love Again (I Can't Help It)" (NSFW) from Slava Mogutin on Vimeo.