Er zijn al zo’n tweehonderd tips binnengekomen voor Leesbaar Groningen. Een innige samenwerking met het Dagblad van het Noorden (die een pagina heeft waarop mensen citaten kunnen toevoegen) zorgt voor een gestage toevoer van citaten. Het project van Erik Nieuwenhuis en Louis Stiller gaat deze keer niet alleen over de stad, maar ook om het Ommeland.

Vanmiddag zat Stiller in boekhandel Van der Velde waar mensen de tips zelf konden doorvertellen aan de maker. In de zaak stond ook een kaart waarop de citaten aangebracht konden worden bij de plaats. Belangrijke toevoeging deze dag: Simon van Wattum. Ondergetekende heeft zelf nog gepleit voor Harm de Jonge en A. Marja.

Leesbaar Groningen

Ook dichteres Aly Freije was aanwezig om haar tips door te geven (foto: Leonie Barnier).

Aly Freije Leesbaar Groningen

0