Gelukkig, de soap gaat door. In een reactie op Tzum gaat CPNB-voorlichter Peter Rosendaal op verbitterde toon in op het bericht van Das Mag gisteravond dat Lize Spit, Jelle Brandt Corstius en Walter van den Berg toch welkom zijn op het Boekenbal.

Haha!: CPNB zwicht niet en bindt ook niet in maar er is wel iets mis gegaan met de uitnodiging voor Jelle. Jelle krijgt als oud-BWessayist 2x kaarten ( uitnodiging was verstuurd maar we kregen geen reactie of was niet aangekomen; dat is nu gecorrigeerd), Lize komt als winnares vd Boekhandelsprijs. Walter helaas dus niet en gaat Voice Kids kijken (of het Boekenbal want we zijn live op fb vanavond: https://www.facebook.com/Boekenweek/videos/1542876022391823/
Das-Mag-niet-medewerkers helemaal niks want GEEN lid.
Maar ja; wedden dat ze we ze toch op de dansvloer zien sjansen vanavond, op t feestje van ‘het establishment waar ze zo tegen aan schijnen te schoppen’. Haha; wees dan echt stoer & kom niet!
Bon, op naar flink verboden Boekenbal vol echte verleidingen en een nog mooiere Boekenweek in alle boekwinkels in NL (en Vlaanderen)!

Merkwaardig nieuws, want wist Rosendaal op woensdag dan niet dat de CPNB Brandt Corstius had uitgenodigd en dat Lize Spit zou komen?

Volgens NRC Handelsblad komt ook Walter van den Berg, op uitnodiging van de Libris Literatuur Prijs. Dat nieuws van gisteravond kende Rosendaal blijkbaar nog niet toen hij bovenstaand commentaar stuurde vroeg op de ochtend.

0