Margreet de Haan van ’t Spui in Vlissingen is verkozen tot Boekverkoper van het Jaar. Dat maakte juryvoorzitter Thomas Verbogt zojuist bekend.

De jury roemt haar bijzondere en sfeervolle winkel, die ze een aantal jaar geleden overnam met haar zus en zwager. “Margreet organiseert activiteiten, neemt initatieven. Haar persoonlijkheid zorgt ervoor dat ondernemerszin wordt gecombineerd met een warme band met klanten én Vlissingen,” zo staat te lezen in het juryrapport.

Ook genomineerd waren Hubert van Belois, Boekhandel Maximus (Rotterdam); Bob Kappen, Boekhandel Van der Meer (Noordwijk); Nicole Kleinen, Boekhuis De kleine Tovenaar (Roermond) en Evelyn Romp, Boekhandel Westerhof (Zwolle).

De jury bestond uit Bart Wessels (uitgever bij Q), Nienke Timmer (vertegenwoordiger uitgeverij Cossee), Mirjam Renting (bestuurslid Stichting Elspeet) en Boekverkoper van het Jaar 2016-2017, Remco Houtepen (boekhandel Venstra, Amstelveen) en juryvoorzitter Thomas Verbogt.

Boekverkoper van het jaar! Margreet de Haan van 't Spui in Vlissingen, gefeliciteerd!!!!

Een bericht gedeeld door Boekhandel Hoogstins (@boekhandelhoogstins) op