Niet alle boekhandels zijn blij met Gezien de feiten van Griet Op de Beeck. Boekhandel Limerick uit Gent laat weten dat ze in plaats van het Boekenweekgeschenk een ander boek weggeven.

Gezien het feit dat Boekhandel Limerick in het gezegend jaar 2018 25 jaar bestaat geven wij u, trouwe lezer, als boekenweekgeschenk graag een ECHT boek cadeau, een parel uit de wereldLiteratuur, met name DE WANDELING van de Zwitser Robert Walser ( 1878-, in de magistrale uitgave van Lebowski Publishers, met harde kaft en vertaald en ingeleid door Machteld Bokhove en van een nawoord voorzien van W.G. Sebald. Wil u dus eens wat anders dan therapeutisch proza, relatiegezeik of scenario’s voor de zoveelste overbodige weekendfilm? Lees dan DE WANDELING’. Helemaal GRATIS bovenop uw aankoop van minimum € 12.50 Literatuur. Graag gedaan!

Vandaag werd de bekendmaking van de actie nog eens herhaald na ons bericht over de slechte ontvangst van het Boekenweekgeschenk.

De wandeling van Robert Walser verscheen in 2015 in de reeks Book of the month van Lebowski. Toen zette Gert Brouns van boekhandel Limerick nog vraagtekens bij de reeks. Het lijkt erop of hij nu de restanten heeft opgekocht.