Hij is al jarenlang één van de vaste krachten. Elke donderdag vind je van hem een verhaal in 80 woorden op Tzum. De beste stukken heeft Karel Feenstra nu gebundeld aan aangevuld met een nog niet eerder gepubliceerd langer verhaal dat natuurlijk wel bestaat uit delen van 80 woorden. Toet kunstminnend en speechschrijvend Den Haag was uitgelopen voor de presentatie van Hand schudt hoofd in Zaal 3.
Feenstra ontving het eerste exemplaar van ondergetekende en gaf dat exemplaar direct door aan zijn vader. Acteur Roel Goudsmit las enkele stukken voor die naar meer smaakten en journalist Theodore Pronk onderwierp de auteur aan een diepte-interview.
De uitgever was blij, want we kwamen met vijf dozen en lieten niets achter. De signeerpen van Feenstra maakte overuren. Redacteur Willem Goedhart maakte enkele foto’s.

Hand schudt hoofd is in elke boekhandel te koop of te bestellen.