De crowdfundingsactie bij Voor de kunst gaat inmiddels door, maar schrijver Marc van der Holst zoekt nog een aantal abonnees voor zijn project: elke twee maanden brengt hij een boekje uit. Het eerste doel was om 100 abonnees te krijgen, maar omdat er nog 28 dagen te gaan zijn en het beoogde bedrag al binnen is (dus die boekjes komen er zeker) is het doel van de actie veranderd.

Dit project gaat inmiddels 135% door. Nog maar 958 abonnees en het einddoel is bereikt. Of nou ja, 100 zou ook fantastisch zijn. Zelfs 43 zou al mooi zijn. Word nu abonnee nr. 43 en ik zal voor altijd een plek voor je in mijn hart bewaren. Net als voor de 42 die je voorgingen (0f in ieder geval heel 2019, wanneer ik jullie elke twee maanden een boekje toestuur). Bedankt!

Voor 50 euro ben je de volgende abonnee. Hier kun je doneren.

12 maanden, 6 boekjes, 100 abonnees from voordekunst on Vimeo.