In de man zit nog een jongen de biografie van Elsbeth Etty over Willem Wilmink komt deze week op de 9e plek van de bestsellerlijst binnen. Opmerkelijk voor een biografie, maar niet verwonderlijk na de media-aandacht, onder meer in DWDD. Ook in DWDD zat Bart Van Loo om te praten over De Bourgondiërs. Dat boek stijgt deze week door van de 8e naar de 6e plaats. Ilja Leonard Pfeijffer handhaaft zich in de top met Grand Hotel Europa; hij blijft op de 3e plek staan.

Een huis voor Harry van Leo Timmers is overigens de echte winnaar, want de mini-editie met app staat op 1, de editie met ‘vingerpopje’ (daar denken we altijd iets heel vunzigs bij) staat op 5 en de gewone editie staat op 13.

(foto Persconferentie Kinderboekenweek in Amsterdam; Fiel van der Veen (l.) en Willem Wilmink maken muziek, 1976: Bogaerts, Rob / Anefo, CC0 1.0)