Het is bij een festival altijd zo dat je meer mist dan je meemaakt. Zomerzinnen had gisteren zoveel te bieden dat je ogen en oren te kort kwam. We zagen Libris Literatuurprijs-winnaar Rob van Essen, we zagen Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja, we zagen een indrukwekkend verhaal van Manon Uphoff in de plaatselijke kerk van Dwingeloo en zo ging het maar door. Hieronder een sfeerimpressie van de editie 2019. Foto’s van Roos Custers, Giny Backers, Maarten Praamstra en Coen Peppelenbos en enkele twitteraars.

Drukte op de Brink

Rob van Essen en Coen Peppelenbos

Erik Harteveld

Tsead Bruinja

Michelle van Dijk, Sophie Kassies, Jan Rot en Annette Timmer

Erik Harteveld

Coen Peppelenbos met Gerdien Verschoor

theatraal gedoe

Levi Weemoedt signeert

Manon Uphoff

Inki de Jong en Niña Weijers met hond

3