De website De Leesclub van Alles heeft deze zomer de verkoopsite Boek-plus overgenomen. Roeland Dobbelaer, uitgever van Boek-plus en hoofdredacteur van De Leesclub van Alles, kondigt in een nieuwsbrief aan dat op maandag 7 oktober de nieuwe plannen voor Boek-plus bekendgemaakt zullen worden. Op die avond wordt de geheel vernieuwde site met nieuwe naam live gezet:

Hij geeft alvast een voorschot:

We maken van Boek-plus een online shop die de opbrengsten eerlijker binnen het boekenvak wil verdelen. Dat is goed voor uitgevers, voor de fysieke boekhandel én voor schrijvers en vertalers.

Daarmee lijkt Boek-plus naast een concurrent van Bol.com ook een concurrent te worden van Bookaroo. Bookaroo lijkt na een vliegende start en een laatste teken van leven op 21 augustus online wat ingedut te zijn.

0

Reacties