Voor het eerst staat Margaret Atwood in Nederland in de Bestseller 60 en meteen met twee boeken in de top 10. De testamenten komt binnen op de tweede plek (na Rutger Bregman) en de Het verhaal van de dienstmaagd op de zesde plek. Na het succes van de serie The Handmaid’s Tale is Margaret Atwood bij een groot publiek hot.

Maarten ’t Hart is met De nachtstemmer twee plaatsen gezakt en staat nu op 10. Oek de Jong is met Zwarte schuur juist gestegen en staat nu op 11. Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer is uit de top 10 gevallen en staat nu op 13. De goede zoon handhaaft zich in de twintigers, deze week plek 25.

Let op mijn woorden van Griet op de Beeck maakt een voorzichtige entree op plek 54, maar alle publiciteit vond de afgelopen dagen plaats, dus daar zal, let op mijn woorden, volgende week wel een stijging te zien zijn.

0