Komisch Instagramverhaal van Thomas Olde Heuvelt die vandaag flauwviel bij het bloedprikken. De schrijver van Hex en Echo had al tegen de dokter gezegd dat hij er niet zo goed tegen kon, maar ging toch tegen de vlakte. Gelegen op een bed vertelt Olde Heuvelt wat er gebeurde:

Het volgende wat ik me herinner is dat ik wakker werd, alsof ik een ontwaakte uit een droom van een half jaar. Er stond een vrouw tegen me te roepen: ‘Ben je er weer?’ Toen gebeurde het opnieuw: ik viel flauw. Ik heb geen idee waarom: van bloed word ik niet bang, dat ze bloed van me afnemen vind ik niet eng. Ik zou dit moeten aankunnen: ik schrijf horror. Ik ben er nog steeds een beetje van slag van, voel me nu een beetje beter. Ik weet niet of het jou ooit eens overkomen. Laat het me weten in de comments. Dit laat zien dat, zelfs als je een stoere horrorschrijver bent zoals ik, dat helemaal niets zegt.

0

Reacties