Nog geen jaar geleden maakten we bekend dat Henk van Straten één van de vaste columnisten zou gaan worden van de LINDA., gisteren schreef de schrijver op zijn Facebook-pagina dat hij alweer moet stoppen met zijn columns. De columns sloten niet genoeg aan bij de gezelligheid van de glossy.

Van Straten schrijft:

Gisteren hoorde ik van de redactie van de LINDA. dat ze na nog drie toekomstige columns met me gaan stoppen. De klik is er niet echt, dat voelde ik zelf ook al wel. Mijn hart is te donker en wrevelig voor hun glossy pagina’s. Wat ook niet heeft meegeholpen is dat na één of twee columns mijn relatie uitging en ik steeds verder in een depressie gleed. De nagolven van die relatiebreuk infiltreerden zo’n beetje iedere column. (Horen die golven trouwens niet in kracht áf te nemen?) Hoe dan ook: nieuwe paniek, nieuwe wanhoop. Ik moet mezelf op het hart drukken dat het vaker zo ging en dat het wel goedkomt.