Vorige week won ze samen met Michele Hutchison The International Booker Prize 2020 voor haar boek The Discomfort of Evening en deze week staat De avond is ongemak meteen op de tweede plek van de Bestseller 60. Alleen Stoorzender van Arjen Lubach werd meer verkocht. Nieuw op de 5e plek staat Familieopstelling van Kluun waarin hij het succes van zijn eerste bestseller verder uitmelkt. De vers geridderde Simone van der Vlugt komt met De kaasfabriek op 9 binnen.

Zomergasten heeft de verkoop van het werk van Ilja Leonard Pfeijffer goed gedaan want Grand Hotel Europa is in de 84e week gestegen van plaats 57 naar 21. In de staart van de lijst vinden we ook La Superba terug met dat gruwelijk lelijke nieuwe omslag.

De rat van Amsterdam van Pieter Waterdrinker zakt langzaam op de lijst en staat nu op 20. Uit het leven van een hond van Sander Kollaard bezet nu de 24e plek.

0

Reacties