Vijf maanden crisis voor schrijvers die ook leven van hun optredens. Don Vitalski zat niet bij pakken neer en maakte elke maand een boek. De bedoeling is om maandelijks 300 exemplaren te verkopen om het hele gezin in leven te houden. Er verscheen al een verzameling gedichten, een feuilleton, dagboeknotities, een essay over het ontstaan van Frankenstein en in augustus kwam daar een heruitgave van Het spookkasteel bij. Een strip, samen gemaakt met zijn broer Jeroen, met alvast een sneakpeak naar de volgende strip met broer Serge.

De strip kost 17 euro en als je Vitalski een mail stuurt, dan komt het vast in orde. Misschien zijn er ook nog exemplaren te koop van de andere boeken. Wij raden zijn stuntgedichten in het bijzonder aan.

vyfde maand in crisis, vyfde boek van de persen; deze keer een extreem sfeervol stripboek: HET SPOOKKASTEEL. gesigneerd. beperkte oplage. recht in uw brievenbus.

Geplaatst door Don Vitalski op Zaterdag 22 augustus 2020