Aanstaande zaterdag 19 september is de Tzumcast live te bewonderen op het Podcastfestival. Het festival heeft als thema ‘Onzichtbaar’. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar op de live plekken (Groningen is helaas uitverkocht), maar je kunt ook online het festival volgen. Deze keer dus zonder katten, maar met publiek. (Zie hier voor tickets).

De Tzumcast is een leesclub om naar te luisteren. De vier belezen sprekers – Bart Temme, Coen Peppelenbos, Roos Custers en Willem Goedhart – zijn allemaal actief in de literaire wereld en niet op hun mondje gevallen. Op het Podcastfestival in Groningen bespreekt het viertal de onlangs verschenen roman van Pieter Waterdrinker: De rat van Amsterdam. Een vuistdikke en goed geschreven roman over Oost-Europa, liefdadigheid, immigratie, hypocrisie en familierelaties.

12.00-13.00

Kijk voor de eerdere afleveringen van de Tzumcast hier.