Een heroïsche marathon liep Ernest van der Kwast gisteren door Rotterdam om zijn nieuwste roman Ilyas bij zijn lezers aan huis af te leveren. Een bijzondere prestatie die niet door heel veel schrijvers nagevolgd zal worden. Op kilometer 37 kreeg Van der Kwast nog een glas wijn aangeboden van een lezer, maar die sloeg hij met nog enkele kilometers te gaan toch af.

De traditionele boekpresentatie was vanwege de pandemie afgeblazen, dus Van der Kwast moest een andere manier vinden om zijn boek coronaproof aan de man te brengen. De schrijver maakte twee rondes. Een overdag en een ’s avonds waarbij hij vergezeld werd door andere hardlopers. Op zijn Facebookpagina zijn alle foto’s te zien.

Deel 1 van de ILYAS Bezorgmarathon: 31 boeken, 40 kilometer, 2 geweldige begeleiders te fiets (hartje voor Anne-Marie…

Geplaatst door Ernest van der Kwast op Maandag 12 oktober 2020

Deel 2 van de ILYAS Bezorgmarathon: 29 boeken, 20 hardlopers.

In plaats van een boekpresentatie (die ik moest cancelen…

Geplaatst door Ernest van der Kwast op Maandag 12 oktober 2020