Prem Radhakishun was te gast in de podcast van de VPRO over Ischa Meijer, maar bijna vanaf de eerste seconde heeft hij het aan de stok met interviewer en samensteller Anton de Goede. Radhakishun is niet zo’n fan van Ischa Meijer blijkt na het interview van Ischa met Ida Lohman:
‘Het zijn mensen als Ischa Meijer die vanuit hun white privilege mannenpositie vrouwen onderdrukken. De man was een zuiplap en een pestkop die in de mores van vandaag zou worden afgemaakt.’ En: ‘De waarheid moet worden gezegd: Ischa Meijer was een vrouwenpestende lul en de VPRO moet zijn hele archief opschonen en ik roep alle feministische organisaties op om het te beluisteren en dan gaan we alle foute interviews van Ischa verwijderen en Ischa in de geschiedenis de plaats geven die hij verdient, namelijk: een pestkop, die kwetsbare vrouwen pestte en daar totaal geen enkele last van had.’ En: ‘We mogen Mein Kampf wel verbieden, maar Ischa Meijers gelul niet.’