De gedundrukte bloemlezing uit het werk van Willem Wilmink, ’t Kon minder getiteld en samengesteld door Vic van de Reijt, doet deze week goede zaken in de bestsellerlijst. Het boek komt namelijk deze week vanuit het niets binnen op plek zeven van de Bestseller60.

Lisa Weeda maakt met haar debuutroman Aleksandra een enorme sprong, vorige week stond ze nog op plaats 27. Deze week staat ze net buiten de top tien, op plek elf. Lale Gül lijkt over haar grote hoogtepunt heen te zijn in de bestsellerlijst, deze week daalt haar debuutroman Ik ga leven opnieuw, inmiddels staat ze op plaats negentien.

De kapperszoon van Gerbrand Bakker klimt daarentegen weer wat (vorige week op plek 37, nu plaats 31). Marieke Lucas Rijneveld zakt met zijn poëziebundel Komijnsplitsers in de bestsellerlijst (deze week staat hij plek 38), maar vandaag werd bekend dat hij inmiddels al 10.000 exemplaren heeft verkocht van de bundel.