Met De engelenmaker stootte Stefan Brijs door naar het grote publiek. De roman uit 2005 over het klonen van leven heeft een nogal afgerond einde, maar ondanks dat einde komt er nu toch een vervolg. Brijs schreef vandaag op zijn Facebookpagina:

Zonet tijdens mijn optreden in Deventer heb ik bekendgemaakt dat ik sinds twee jaar aan een vervolg op ‘De engelenmaker’ werk. De (kruis)weg is nog lang, maar in de loop van volgend jaar hoop ik ‘De engel van Wolfheim’ te voltooien. Dit kan ik alvast verklappen: het belooft opnieuw een helse rit voor de lezer te worden.

Ook zijn uitgever Atlas Contact facebookte meteen opgetogen:

Stefan Brijs heeft, tijdens het evenement Deventer Literair, bekendgemaakt dat hij bezig is aan het vervolg van zijn bestseller ‘De engelenmaker’! Van ‘De engelenmaker’ zijn de vertaalrechten verkocht aan meer dan vijftien landen. De roman werd bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs en genomineerd voor zowel de Libris als de AKO Literatuurprijs. Het vervolg ‘De engel van Wolfheim’ hoopt Stefan Brijs volgend jaar te voltooien.