Het Amarte Fonds is nog relatief onbekend onder auteurs, maar het kan je wel helpen bij de totstandkoming van je boek. Klik via de banner op deze site op via de link hieronder.

Stichting Amarte Fonds biedt graag een springplank aan schrijvers met lef die hun praktijk willen ontwikkelen. Je kunt een aanvraag indienen voor een ontwikkelbijdrage van 2.500 euro. Deze aanvraagronde loopt van 25 juli t/m 8 augustus.

Amarte is een jong privaat fonds dat financiële middelen beschikbaar stelt voor makers in de disciplines theater, muziek, film, beeldende kunst en literatuur.

Sta jij op het punt om te beginnen aan het schrijven van een nieuw boek en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Vraag dan een ontwikkelbijdrage aan bij Amarte. Elk kwartaal is er een aanvraagronde waarin schrijvers in de genres fictie, non-fictie, poëzie en kinderboek een aanvraag kunnen indienen voor een ontwikkelbijdrage van € 2.500.

Naast financiële ondersteuning willen we onze aanvragers ook graag op andere manieren helpen. Dit doen we door hen te koppelen aan ‘experts’. Zou je graag in contact komen met iemand die met je meedenkt op het gebied van promotie, ondernemerschap, of financiën? Zoek je iemand die je feedback kan geven op je boek, of wil je graag eens een kop koffie drinken met een schrijver die je bewondert? Wij helpen je graag in het leggen van het eerste contact.

Klik hier voor meer informatie