Altijd al willen weten hoe het werkt binnen commissies die verantwoordelijk zijn voor de beurzen van het Nederlands Letterenfonds? Praat, denk en beslis zelf mee. Dat kan, want het Nederlands Letterenfonds zoekt nieuwe leden voor diverse adviescommissies omdat de termijn (twee jaar) van enkele leden afloopt Per 2023 is er ruimte voor nieuwe adviseurs.

Het Nederlands Letterenfonds zoekt deskundigen die in een van de volgende commissies kunnen adviseren:
– Literaire evenementen en literatuur-educatieve activiteiten, vier deskundigen, met kennis van literatuur-educatieve activiteiten voor scholieren, van performatieve literatuur zoals spoken word en storytelling, van interdisciplinair programmeren of van doelgroepen en diversiteit in publieksbereik.
– Projectsubsidies voor literaire vertalingen in het Nederlands, een deskundige Slavische letteren of Russische literatuur.
– Projectsubsidies voor publicaties van schrijvers van literair werk, een deskundige proza (fictie en non-fictie).

Voor meer informatie zie deze pagina.