In de voorjaarsbrochure van uitgeverij Podium wordt de nieuwe roman van Kluun groots aangekondigd: een ‘overweldigende pageturner’ waar Kluuns ‘indrukwekkende leger fans reikhalzend naar uitkijkt.’ Het boek gaat over een wereldberoemde DJ die na een schandaal in Amerika in Kluuns huis onderduikt. Dan volgt een ietwat onsmakelijke vergelijking: ‘Die ziet zijn appartement veranderen in een eenentwintigste-eeuws Achterhuis.’ Benieuwd wie Anne Frank dan is in dit verhaal.

Thorwald van gestel is de internationaal bekende DJ die onder de naam DJ Thor de wereld doortrekt. In een column voorafgaand aan de boekaanbieding benadrukt Kluun het autobiografisch karakter van zijn boeken. Probleem is echter dat Thorwald van Gestel volgens Google op dit moment nog niet veel hits heeft op Google. De juridische stappen waarmee zijn management dreigde zullen dan ook wel wat meevallen. Feit en fictie mensen! Zie voor de catalogus hier.

0