Laten we het ook een keer opnemen voor Nico Dijkshoorn. Hij twitterde het bovenstaande bericht waarin hij juist de domme grappen naar aanleiding van het overlijden Nelson Mandela aan de kaak stelde. Veel volgers snapten echter niet wat hij bedoelde. Of ze werden kwaad of ze complimenteerden Dijkshoorn ‘super humor. Ben blij dat iemand het nog aandurft om te maken. Uitstervend ras vrees ik.’ Dijkshoorn is niet geamuseerd: ‘Het is mijn lot, 250.000 gekken in mijn nek op twitter. Ik vestig juist de de aandacht op gekken die de Hoofdpietgrap maken. Geen fantasie.’ en ‘Iedereen die dacht dat ik de grap zelf maakte ga ik nu de tiefus blokken. Heerlijk. Grote opruiming. Op naar de 4000 volgers.’

UPDATE: Zoals het er nu naar uitziet heeft Dijkshoorn zijn hele twitteraccount opgeheven.

dijkshoorn tiefus blokken