Twee weken gelden werd bekend dat de site TenPages per direct stopte, maar afgelopen dinsdag is het officiële faillissement uitgesproken (een dag na Polare). Op de site van TenPages staat:

Helaas staan wij als team op dit moment buiten spel, maar wij zullen de curator zo goed mogelijk informeren over alle aspecten van de onderneming, zodat deze voortvarend aan de slag kan en jullie op korte termijn nader kan informeren. Hoewel wij begrijpen dat sommigen van jullie met vragen zitten, willen wij jullie toch vragen de nadere berichtgeving van de curator af te wachten. De curator heeft aangegeven in ieder geval volgende week meer informatie te verschaffen.

Dat roept de vraag op of aan de financiële verplichtingen wel voldaan kon worden. TenPages was een crowdfundingplatform voor literatuur. Of mensen die in een boek hebben geïnvesteerd hun geld terugzien is onzeker; ook uitgevers die met behulp van het geld van TenPages boeken maakten, weten niet of zij de productie van boeken kunnen voortzetten.

Volgens Schrijven Online maakte TenPages al langer verlies:

In totaal werden er 2.124 manuscripten op de website geplaatst. Daarvan werden 66 als boek uitgegeven. In 2012 leed TenPages echter een verlies van 294.791 euro.

Over het algemeen was de kwaliteit van de uitgegeven boeken erbarmelijk. Toen de site begon werd er een samenwerking voorgespiegeld met grote uitgeverijen zoals De Arbeiderspers, in werkelijkheid kwamen ze met een zak geld terecht bij uitgeverijen zoals De Brouwerij.