Op een lot met dertien eerste drukken is op dit moment 20 euro geboden, op een lot van 38 boeken staat een bod van 31 euro. Ook aan tweedehandsmarkt kun je zien dat de boekenmarkt is ingestort. Leverden eerdere veilingen waar Hermans en Reve centraal stonden al niet veel op, de boekenliefhebbers staan ook niet te trappelen voor het werk van Hugo Claus op de Catawiki-veiling die aanstaande is. Zelfs gesigneerde boeken leveren nog geen mega-biedingen op. Alleen enkele bibliofiele uitgaven zijn gewild. Het bibliofiel uitgegeven Ludduvuddu met een houtsnede van Roger Raveel wordt door de veilingmeester geschat op 500 tot 700 euro en de hoogste bieding is op dit moment 340 euro. Het meest gewild is echter beeldend werk van Claus uit eind jaren vijftig, begin jaren zestig. De veilingmeester schat dit werk op 3.000 tot 5.000 euro, 1.500 euro is het hoogste bod en je hebt nog tot dinsdag om eroverheen te gaan.

Zie het totale aanbod hier.