Om precies te zijn 83.518 bezoeken (‘sessies’ heten die bij Google analytics) van 60.337 unieke bezoekers mochten we in mei ontvangen op Tzum. Dat record aantal bezoekers is vooral te danken aan een kwis op GeenStijl waarbij een bericht van ons over het racisme van Reve het antwoord was op een kwis. Dat betekende de intocht van meer dan 21.000 reaguurders die zich wezenloos schrokken dat ze op een literaire website terechtkwamen. Onze, toch al gemodereerde, reactiemogelijkheid hebben we even uitgezet. Overigens: zonder die GeenStijl-invasie zouden we ook op een recordmaand van meer dan 60.000 bezoeken zijn uitgekomen.

tzum in mei

Dank dus aan alle medewerkers die hier voor niets werken op de site en aan alle bezoekers die steeds beter hun weg naar de site weten te vinden.

We krijgen ook wel eens mail van mensen die vragen hoe ze ons kunnen helpen. Dat is door boeken te kopen via de linkjes naar Bol.com op onze site. Een deeltje van het aangekochte bedrag gaat dan naar ons. Als u een hekel hebt aan de blauwe reus dan kunt u ook boeken uit de Tzum-reeks bestellen bij de gewone boekhandel of direct bij de uitgeverij.